Betting på annat

Det kanske låter konstigt att du skulle kunna betta på annat än sport men det är möjligt. Här kan du som inte är sportintresserad ändå delta i betting. Vi på Bettingguide ger dig ett par exempel på vad det innebär att betta på annat.

Betting på politiska händelser

Att spela och satsa pengar på politik, ja det kan kännas konstigt. Men idag är det faktiskt möjligt och relativt vanligt. Det finns flera bettingsajter som erbjuder sina spelare odds på allt från svenska riksdagsvalet till vem som skulle bli ny ledare för Socialdemokraterna. Det mesta går att spela på precis som när det kommer till betting på trav. Under år 2016 kunde du till exempel betta på vem som skulle röstas fram till president i USA. De som satsat pengar på Donald Trump hade troligtvis goda vinster att hämta ut. Det är mycket populärt att rösta på politiska evenemang som val av politiker och politiska ledare i olika länder. Även politiska händelser som krig och letandet efter Bin Laden gick att betta på.

Betting på väder

Som svenskar är vi mycket intresserade av vädret och varför inte göra en roliga sak av det? Självklart går det att betta på vädret. Det här är ett sätt att utmana dina vänner men också ta del av enkla satsningar. Alla kan göra undersökning med väder på kända svenska sajter som SMHI med mera. De olika bets som du kan satsa dina pengar på är exempelvis hur väderprognosen kommer att hålla i sig på midsommar och hur vädret blir imorgon. Det går att hitta odds på om det blir snö till jul och så vidare. Här går allt att spela på och har du någonsin sysslat med betting på sporter kommer du kunna känna igen dig här.

Betting på dokusåpor

Ett annat bettingalternativ som vi tycker är spännande är betting på TV-serier. Finns det en dokusåpa så kan du ofta betta på den, ta chansen att gör det också. Vad du kan betta på i dokusåpan är vanligtvis alla tävlingsmoment, diverse romanser eller icke romanser etc. Det vill säga att du i princip alltid kan betta på allt som händer i en dokusåpa, det finns flera sajter som erbjuder odds för detta och det är inte svårt att hitta just den du tittar på. Just betting på serier på TV är något som få spelsajter erbjuder. Om du är sugen på detta, kan du gå in för att jämföra sajter på bettinguider eller liknande. Då vet du om att du får de bästa tänkbara oddsen på din favoritserie.

Annat att tänka på

Naturligtvis finns det mer att betta på än bara politiska spel, dokusåpor och vädret samt de vanliga sporterna hockey och fotboll. Det kan till exempel vara olika evenemang som Melodifestivalen, vem vinner och vem kommer sist. Betting sker även på andra program främst i underhållningsbranschen och där det ingår någon slags tävling. Vad du ska tänka på är också att du har tillräcklig med information och kunskap om saken som du ska lägga spel och följa odds på. Detta kommer ha en avgörande betydelse för dig som vill vinna. Det kan göra att just du faller på vinstlotten. Spelar ingen roll om du spelar betting på sport eller betting på annat, du kommer behöva kunskap som guider i odds ger dig.