Betting på hockey

En av de främsta sporterna som du kan betta på är hockey. Att spela på en match kan verkligen förhöja känslan när du tittar på den. Det blir ju så mycket mer spännande när du har något att förlora eller vinna. Ända sedan online betting och odds via Svenska Spel började har det spelats på hockey-matcher. En populär sport över hela världen och är idag en av de bästa marknader att lägga ett spel på. Vi på Bettingguide förklarar allt som du behöver veta om hockeybets.

Hur funkar det

Vill du spela på svensk hockey får du nöja dig med att spela under den tid som säsongen håller på. Samma sak gäller med svensk fotboll och andra liknande idrotter som baseras på säsonger. Som tur väl är går det ju att spela på andra ligor också. Om inte svensk hockey betting är tillgänglig kan du spela på de utländska ligorna. Vilket gör att du kan i stort sett betta på hockey året runt.

Den största hockeyligan utanför Sveriges gränser är den som spelas i Nordamerika, kallad NHL (National Hockey League). Dessutom kan du i den ligan hitta flera svenska hockeyspelare och kan därför heja på spelare från Sverige även där. Du finner vilka aktuella ligor som du kan satsa på genom att se över online casinos och bettingsajters utbud. Därifrån kan du ta din upplevelse till nya höjder genom att läsa bettingtips för ishockey. Även ta del av live odds och vad som nu kan erbjudas.

Vilka bets

Hockeybetting är roligt, det har vi redan konstaterat och det är när du vet hur det fungerar att spela på odds som du kan börja göra det på riktigt. En av de viktigaste sakerna att veta innan du börjar är, vilka bets kan du satsa på och hur stor risken är på vardera. När du spelar på hockey kan du antingen spela långsiktigt eller kortsiktigt. Betting på sporter fungerar nästintill på samma sätt eftersom de har likheter, klicka på länken för mer information.

Långsiktig betting betyder att du satsar på vem som vinner ligan eller vilka som tar hem titel i mästerskap. Det kan också betyda att du lägger spel på vem som kommer vinna matchen utan större detaljer. Kortsiktigt spel är mer en bettingform där du satsar på vem som gör nästa mål, hur många utvisningar det kommer bli eller vem som vinner första omgången med mera. Detta kallas ofta livebetting.

Var ska jag spela?

Som alltid när du ska betta på någon sport gäller det först att ta reda på vilket spelbolag som har bäst utbud av de matcher du själv vill spela på. Lär känn dig själv som spelare och finn en plats där du kan blomma ut. Idag finns det massor av olika typer av bettingsajter som erbjuder hockey samt betting på annat. Om du trivs på en svensk spelsida kommer du definitivt hitta hockeyspel samt live odds.